تعب شديد بعد اخذ مصل كورونا استرازينيكا

رقم الاستشارة الطبية: 23114
تاريخ الاستشارة: 27 أبريل 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 451
زائر
انا لسه واخد مصل كورونا استرازينيكا
جسمى كله واجعنى ومفاصلى ودماغى هاتتفرتك
واخدت مسكن نوفالدول واحد جرام مش عامل اي حاجه .. للعلم انا مريض انيميا الفول .. ارجو الافادى بالنسبه للاعراض الجانبيه اللى ظاهرة والمسكن وجرعته .
وهل لازم اعزل نفسى ولا مافيش ضرر ع اهل بيتى.

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr. Basma Abdelrazek

أخصائي أمراض النساء والتوليد
لاضرر عل اهل البيت منك ولكن لا تقبيل واحضان للصغار او كبار السن ..اكمل بالبنادول كل ست ساعات مع فيتامين سى فوار.تناول اشياء دافءه واكل صحى.

Dr Dina Hamdy

طبيب باطنة
هذه الأعراض وأردت الحصول مع أي تطعيم ولكن يجب أن لاتزيد المده عن ٣ ايام وإذا زادت عن ذلك وجي التوجه إلى أقرب مستشفى وأخذ فقط المسكنات كالبنادول ٢ قرص كل ٨ ساعات عند اللزوم