بقع زرقاء في الساق

رقم الاستشارة الطبية: 9303
تاريخ الاستشارة: 7 يوليو 2020
أجوبة: 1 / مشاهدات: 343
زائر
انا من 3 اسابيع بدا يظهر بقع زرقاء زي كدمات كده ف رجلي بدأت ب عدد 2 و قبل ما يخفوا ظهر تاني ب الاربعه ف الرجلين. كل ما تبدأ يخفوا يظهر غيرهم. عملت تحاليل pt. Ptt.. Inr. Blood test profile. Vit D. Cbc
طلع ان ف انيميا 10.7
وال فيتامين د 4
و السيوله 16.28
الصفايح كويسه و الباقي التحاليل كويسه
اي بقي سبب البقع دي انا مش باخد ادويه الا اوسوفرين. و برافوتين لانيميا
ياريت حضرتك تفدني انا متاذيه جدا من منظر رجلي كلها بقع ممكن ده يكون اي حضرتك

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
التهابات ف المعده و ارتجاع مرئ

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
طالما ان التحاليل طبيعية فهذه هشاشة اوعية سطحية
يمكن استخدام الكالسيوم مع الفيتامين سي يأتي على شكل اقراص فوار مع استخدام فيتامين د