بداية غضروف

رقم الاستشارة الطبية: 3827
تاريخ الاستشارة: 29 فبراير 2020
أجوبة: 3 / مشاهدات: 347
زائر
انا عندى بداية غضروف وباخد حقنه اولفين وبرشام امتى اعمل التمارين بتاعت تقوية الالم الظهر وفترة العلاج بتاخد قد ايه لو سمحتوا

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
لو تأكد بالأشعة وجود غضروف يجب الراحة التامة فترة مناسبة دون أي تمارين مع المتابعة مع مختص العظام.

اذا تم تشخيص الحاله على انها غضروف فيجب عدم الاجهاد وعمل اى تمارين شاقه واللجوء لجلسات العلاج الطبيعى لمحاوله تصحيح الوضع وتخفيف الالم مع المتابعه مع طبيب العظام المختص لاخذ العلاجات اللازمه لتحسين الحاله

يجب البعد تماما عن أي إجهاد او تمارين في هذا الوقت حتى لا تسوء حالتك ويرجي المتابعه مع طبيب علاج طبيعي لانه سيحسن كثيرا من حالتك مع ضروره عدم الإكثار في تناول المسكنات