انفلات اعصاب

رقم الاستشارة الطبية: 5549
تاريخ الاستشارة: 10 أبريل 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 414
زائر
معنديش اي اعصاب في ايدي ولا في رجلي لدوجة مبقدرش العب رياضه ولا ضغط رغم اني باكل كويس ومبعملش مجهودات كبيره ومحتاج علاج او طريقه اقوي بيها اعصابي

الجنس
ذكر
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
ينصح بتناول فيتامين ب12 كمكمل غذائي فهو فيتامين هام لتقوية الاعصاب والحرص على الغذاء الصحي وشرب كميات جيده من الماء

Dr. Samar Essam

طبيب معتمد
ينصح بتناول أقراص فيتامين ب12 مثل أقراص ميلجا أو نيوروفيت قرص 3 مرات يوميا و حقن بيكوزيم أو بي كوم او نيوروتون عضل كل أسبوع.. و تناول الألبان و اللحوم و الدجاج حيث تحتوي على كمية كافية من فيتامين ب12.. مع التمنيات بالشفاء العاجل