الم مفاجئ في نصف الرأس يستمر لثوان ودوخه ورعشه في اليد

رقم الاستشارة الطبية: 22545
تاريخ الاستشارة: 11 أبريل 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 212
زائر
بقالي 3 ايام بيجيلي نوبات الم مفاجئ في نصف رأسي الشمال بتستمر لمدة 5 ثواني تقريبا وبتروح وقبلها بكام يوم كان بيجيلي نوبات الم في ذراعي الشمال كمان بس كانت بتستمر فترة اطول شوية وبقيت بدوخ كتير بس مش لدرجة فقدان التوازن وايدي بقيت بتترعش من اقل وزن اشيله او لما امسك حاجة جامد فلترة بسيطة

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
ارتفاع ضغط الدم وارتخاء في الصمام الميترالي ولكن الحالة مستقرة
أدوية مستخدمة
nebilet 5mg

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
ممكن هذه الأعراض ترجع إلي وجود ارتفاع في ضغط الدم وإرتخاء في الصمام الميترالي فأنصح حضرتك بالمتابعة مع طبيب القلب وقياس الضغط ومتابعته وعمل صورة دم كاملة أما بالنسبة للصداع النصفي فيمكنك أخذ Amigraine tab قرص كل ١٢ ساعة.