الم بكلتا الساقين مع سخونه او خدر في عضله السمانة

رقم الاستشارة الطبية: 13289
تاريخ الاستشارة: 30 سبتمبر 2020
أجوبة: 3 / مشاهدات: 776
زائر
من حوالي سنتين فجاه حصل رفرفه وليس شد عضلي في عضله السمانه بكلتا الساقين اخدت حوالي 8 ساعات وبعد ذلك توقفت هذه الرفرفه في العضله وبدا الم بكلتا الساقين مع سخونه او خدر في العضله ومن يوم ما حصلت المشكله ولم يحدث اي شد عضلي بتاتا ومش حاسس بعضله السمانه كما في الاول مع العلم انا بمشي وبتحرك بدون مشاكل بس مازال الالم مستمر فما الحل

الجنس
ذكر
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا

Dr. Moshira Hussein

طبيب جلدية
الرفرفة fasiculation تحدث بسبب الاجهاد انصحك بعمل كمادات دافئة على العضلة ودهان ميوفين

Dr. Dalia Alkhaldi

طبيبة نساء وتوليد
عليك عمل اشعه دوبلر على على القدمين

Dr. Mohamad Ahmed

اخصائي أورام وأمراض الدم وزرع النخاع العظمي
ألف سلامة لحضرتك
الموضوع بسيط ده بيكون نتيجة الإرهاق الشديد العضله أو نقص مستوي الكالسيوم وفيتامين دال لذلك ينصح بتناول قرص كال-ماج يوميا