الم الركبة بعد إصابة رياضية

رقم الاستشارة الطبية: 4956
تاريخ الاستشارة: 29 مارس 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 1067
زائر
انا ركبتي طقت وانا بالعب كوره والالم كان شديد روحت لدكتور في بنها اسمه الدكتور البير في الراعي الصالح واداني علاج استمرات عليه لحد ما الالم راح نهائي وكتب لي جواب علاج طبيعي بس للاسف سفرت ومعملتش العلاج الطبيعي والاعراض بدات تظهر اول حاجه ركبتي خانتني مره واتنين بدات اتابع دكتور علي اليوتيوب عرفت اني ممكن تكون الاعراض دي ممكن تكون الغضروف الهلالي عشان الالم مش من الخلف ولا الامام الالم من الجانب الايمن من الركبه وبعد كده حصل اني مبقتش اعمل تمريين علي ركبتي تاتي وحصل اني العضله الربعيه بدات تنزل وتخس لدرجت انا الاتزان مش كويس لحد الان انا كنت بالعب كوره كل يومين في الاسبوع لكن دلوقتي مفيش خالص وانا بجد نفسي ارجع العب تاني

الجنس
ذكر
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
الركبه
يجب اجراء اشعة رنين مغناطيسي على الركبه لرؤية الغضاريف ومفصل الركبه
ينصح بتجنب ممارسة الرياضه لحين معرفة سبب الالم

Dr. Samar Essam

طبيب معتمد
عليك بالذهاب لطبيب العظام لإجراء الفحص الطبي اللازم و عمل أشعة رنين مغناطيسي على الركبة لتحديد سبب الألم بدقة أكثر و قد تحتاج لبعض جلسات العلاج الطبيعي و عليك بعدم اهمالها.. و ستحتاج إلى الراحة و عدم ممارسة الرياضة إلى أن تتحسن حالتك تماما أن شاء الله... مع التمنيات بالشفاء العاجل