الرغبة الملحة بالتبول مع نزول نقط فقط

رقم الاستشارة الطبية: 17001
تاريخ الاستشارة: 7 ديسمبر 2020
أجوبة: 3 / مشاهدات: 981
زائر
انا شاب بقالى يومين او تلاته بحس انى دايما عايز اعمل حمام بول ادخل الحمام مش بعمل حاجه غير شوية نقط وخلاص .. بس لما انام مثلا واصحي بعمل بول عادى مش نقط ولا حاجه بس طول اليوم غير مرتاح بالمنطقه اللى تحت بالكامل

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

Dr. Gihan Anwar

استشاري باطنة عامة وأمراض روماتيزم ومناعة
الاعراض من تكرار التبول بكميات صغيرة واحيانا نقط هي اعراض لالتهاب المسالك البوليه والمثانه و لو موجود الم اثناءالتبول او اسفل البطن قد تكون امتدت للبروستات
ينصح بالاكثار من شرب المياه وتناول مضاد حيوي سيبروفلوكساسين 500 مرتين يوميا و بونستان للاحتقان و فوار كولي يورينال
حال استمرار الاعراض ينصح بعمل تحليل بول ومزرعة بول لتحديد نوع البكتيريا ونوع المضادات المناسبه

Dr. Noha Khalil

اخصائى باطنة عامة
مساء الخير
حضرتك تحتاج لعمل تحليل بول كامل لانه غالبا ما يسبب اعراضك هى التهابات مجرى البول

Dr. Hend Mohamed

أخصائي قلب وأوعية دموية
هذا نتيجة التهاب في مجرى البول أو زيادة الأملاح في البول لذلك يوصي بإجراء تحليل بول ويمكنك تناول بروكسيمول فوار مرتين يومياً.