التوقف عن اخذ دواء ريسبيردال

رقم الاستشارة الطبية: 21946
تاريخ الاستشارة: 26 مارس 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 544
زائر
انا ٢٩ سنة مشخص بالفصام من ١٢ سنة و باخد دواء ريسبيردال ٢ مج الي الان والحمد لله كنت كويس جدا بتعب بس لما مباخدش الدواء الي ان تعاطيت الحشيش من ٣ سنين وطبعا الحال اتبدل و الآن أشعر بنوبات خوف وقلق و حاسس اني شخص تاني وطبعا احب العزلة و عدم المشاركة في اي اجتماعيات لما ببطل حشيش بفضل زي مانا لكن في خلال سنتين فقت وحسيت اني كويس مرتين منهم مرة خلال هذا الاسبوع حسيت اني كنت في غيبوبة حرفيا الي حصل اني كنت بشرب قليل و بطلت الدواء لكن طبعا عشان بطلت الدواء حصلتلي انتكاسة انا مش عارف اعمل ايه

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
فصام
أدوية مستخدمة
Respirdal2mg
تشخيص الطبيب
فصام

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
توقف دواء الريسيبردال فجأة أدي إلي حدوث انتكاسة فأنصح حضرتك بأخذ الدواء والرجوع إلي الطبيب المعالج.