التهاب وتضخم البروستاتا مع احتقان الحوض المتكرر والعادة السرية

رقم الاستشارة الطبية: 41394
تاريخ الاستشارة: 1 أبريل 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 477
زائر
i am 22

i have a very terrible pain at the area called (Corpus Spongiosum)

BUT only when water passes through i don't have any pain somewhere else everything is ok including getting turned on (i am assuming i am injured on the inside)

i don't masturbate in order to get wet dreams, the pain started like this though

just 2 years ago i wanted to masturbate on something i was so nervous and pulled my muscles so hard i reached ejaculation's point before erection, the semen didn't go out and i am in pain ever since like i cut my self or something so i learned how to masturbate properly since i learned that dead semen if not out it might get me poisoned and i didn't get more dreams

i went to 2 doctors in the past 6 months and both failed
one of them said it's prostate inflammation but no medicine for that just anti-inflammation meds
anti-inflammation medicine called BI-Profened made me feel slightly better but it was just Analgesic because it stopped working please help me with what medicine should i take

thank you​

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
عادى
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
bi-profened
تشخيص الطبيب
التهاب البروستاتا

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يؤدي احتقان الحوض المتكرر كما في ممارسة تلك العادة إلي حدوث مضاعفات عديدة كالتهاب وتضخم البروستاتا او دوالي الخصيتين كما يؤثر علي الرغبة الجنسية وعمل الخصيتين والقدرة على الإنجاب
يجب عمل سونار علي الحوض للتأكد من وجود التهاب بالبروستاتا أو تضخم
يمكنك تناول العلاج التالي
Proscar قرص يوميا بعد الغذاء
Tamsulin كبسولة مرتين يوميا
مع تجنب احتقان الحوض المتكرر والابتعاد عن مسببات الامساك وعن ممارسة تلك العادة