التفكير في امراض الأورام

رقم الاستشارة الطبية: 13453
تاريخ الاستشارة: 3 أكتوبر 2020
أجوبة: 5 / مشاهدات: 373
زائر
انا كنت بفكر ف امراض الأورام كثير وبعدها بصدع اوعندي اقتناع أن انا هموت صغير ومش هكمل ولدتي حكت معايا عن مريضه سرطان وبتعاني ازاي من الصداع صدعت ذيه ومطمنتش غير لما عملت تحليل دم والصداع راح بعدها كنت مريض باطنه وباخد حقنه وانا بخاف من كده فحسيت بحرقان خفيف ف عيني اليسري وراسي عاوز اعرف ده اه ؟ انا فكرته انفجار شرياني ولقيت أعراضه الصداع فصدعت وبعد شويه خفيت بعدها بشهر حسيت بوجع ف انفي وعيوني وراح وبعدها كل شويه احس انه عندي ورم ف الراس وهموت أو هموت صغير ف رحت لدكتور مخ واعصاب فحصني واللي مفيش حاجه واداني مكملات غذائيه وكده ودلوقتي ذراعي الأيسر والايمن بوجعوني سعات وسعات ظهري من منتصفه كده وامبارح اقريت أن وجع الذراع الايسر من أعراض النوبه القبليه وحاسس بوجع من فيه من وقت م قريت كده ف ده نوبه قلبيه ولا اه انا خايف جدا وكمان كم المده التي تظهر فيها الأعراض قبل حدوث النوبه انا خايف هو ده ازمه قلبيه

الجنس
ذكر
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
لايوجد

Dr. Mohamad Ahmed

اخصائي أورام وأمراض الدم وزرع النخاع العظمي
ألف سلامة لحضرتك
حضرتك محتاجه مراجعة طبيب امراض نفسيه حيث هذه الأعراض تتناسب بما يسمي الوسواس القهري هيكتب لحضرتك العلاج اللازم وإن شاء الله خير

Dr. Saja Alweshah

طبيب عام
عزيزي كثرت التفكير في الامور السيئة يجعلك غير قادر على التركيز بأمور حياتك والتركيز فقط على اي عرض بسيط يحدث لك ، انت في سن الشباب وبداية حياتك انصحك بمحاولة التفكير في يومك ودراستك وعملك وملئ وقت فراغك بالرياضة والنشاطات .
واذا شعرت انك ما زلت تعاني من هذه الحالة يمكنك الذهاب الى طبيب النفسية وعرض حالتك لديه هو قادر ان يساعدك .

Dr. Dalia Alkhaldi

طبيبة نساء وتوليد
كثرة التفكر في الأعراض المرضيه قد تصيبك هذه الاعراض بالفعل مثل الصداع ولكن هذا ليس لسبب مشكله او مرض عضو انما أوهام تسيطر عليك لاتحاول معرفه اعراض اي مرض او البحث عنه في النت او السماع عنه وليس كل عرض مثل الصداع او آلام اليد اليسرى او اي شيء يجب ان يكون نتيجه مرض خطير مثلا فهناك اعراض تشترك فيها امراض كثير أبتعد عن هذا التفكير اشغل وقتك وساعد نفسك لتغلب على هذه الأفكار واقنع نفسك انك دائما بصحه جيده انت تبلغ من العمر 21 يعني أنك ليس من الفئه المعرض لأمراض كثير منها خطير ومنها لا.. ولكل داء دواء بأذن الله...

Dr. Moshira Hussein

طبيب جلدية
الأعراض النفسجسدية هى مجموعة من الأعراض العضوية تظهر بسبب حالة القلق والتوتر.
بعض الأشخاص لديهم قابلية للقلق والتوتر و الخوف الزائد من الاصابة بالمرض لدرجة ظهور بعض الاعراض الجسدية كما فى حالتك.
حاولى تجنب الافكار السلبية وأشغلى وقتك بالمطالعة وممارسة رياضة مفيدة واطردى مثل هذه الوساوس.
يفضل مراجعة طبيب نفسي لمساعدتك فى تخطى هذه الأفكار.

Dr. Noha Abd Elkader

طبيبة سمعيات
عليك استشاره طبيب نفسي ما تعاني منه هو أعراض نفسجسميه