الترجيع المستمر

رقم الاستشارة الطبية: 11625
تاريخ الاستشارة: 30 أغسطس 2020
أجوبة: 1 / مشاهدات: 253
زائر
انا دائما وعلي طول تعبان ومعدتي تعباني جداجدا وعلي طول برجع وفي اي مكان وعلي طول متوتر وبقيت اخاف أخرج ف الشارع وشعر دقني وقع كله وشعر راسي بيقع بردو واعصابي سايبه وفي أوقات لما بشم ريحه الاكل برجع أو بفتكر حتي وخسيت جدا وعلي طول جسمي همدان وتعبان حتي لو نايم كويس مبقتش عندي ثقه ف نفسي مش عارف اتعامل مع الناس وحتي الشغل مبقتش احب انزل من البيت وتعبت نفسيا جدا الموضوع واصل معايا لاكتئاب مش حابب حياتي خالص بسبب الترجيع المستمر دا ارجو الافادة بالله عليكم وجزاكم الله خير

الجنس
ذكر
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

Dr. Saja Alweshah

طبيب عام
يجب الذهاب الى الطبيب لاجراء الفحوصات اللازمة مع الفحص السريري لمعرفة اسباب الاستفراغ ومعالجته ، وطبيعي حدوث اعراض مثل التعب والارهاق بعد الاستفراغ لمرات كثيرة مع وجود فقدان شهية.