اشعر بشئ واقف في صدري

رقم الاستشارة الطبية: 5063
تاريخ الاستشارة: 1 أبريل 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 533
زائر
اشعر ب شئ واقف في صدري ف الليل مع اني بتنفس كويس جدا وبتحرك كتير بس وزني زاد من فتره وكده كشفت قلب الدكتور قالي قلبك كويس بس انا موسوس ونفسيتي دايما موسوسه يا تري اللي بحسه ده ايه

الجنس
ذكر
العمر
الطول
الوزن
طالما تم فحصك من الناحية القلبيه وكانت سليمه اذا لا داعي للقلق والتوتر
اذا استمرت الحاله ينصح باستشارة طبيب نفسي لعلاج القلق والتوتر

لا داعي للقلق طالما لا توجد أمراض بالقلب واكن ممارسة الرياضة قد تساعد في ازالة هذا الاحساس