اسهال وحرارة 38 للطفل

رقم الاستشارة الطبية: 8891
تاريخ الاستشارة: 17 يونيو 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 371
زائر
عايزه دكتور اطفال عندي بنت سنه وتلات شهور عندها سخونيه 38وعندها اسهال بديها لبوس دولفن بتزل درجه حرارتها وبعد ساعتين ترجع تاني جبتلها مضاد حيوي اجمنتين اديتها 3سنتي لقيتها رجعت اعمل ايه؟

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
الاستمرار عالمضاد الحيوي لمدة اسبوع
مع الانتباه للتغذية وتعويض السوائل ومراقبة الحرارة

Dr. Tarek Abdelaziz

استشاري تخدير (في ذمة الله)
اذا استمر القئ يرجى اعطاءها حقن دانست ٤ مللى اسم من الحقنه لوقف القئ مع تعويض السوائل المفقوده بمحلول جفاف هيدروسيف والاستمرار على المضاد الحيوى لمده ٧ ايام صباحا ومساءا مع مطهر معوى انتينال لوقف الاسهال مرتين يوميا مع خافض حراره باراسيتامول عند اللزوم مع تناول غذاء صحى خفيف مسلوق وشرب عصائر طبيعيه باستمرار