استمرار مشاكل الجهاز الهضمي وكورونا

رقم الاستشارة الطبية: 9763
تاريخ الاستشارة: 22 يوليو 2020
أجوبة: 1 / مشاهدات: 255
زائر
من شهر مارس جالى نزله معوية واخدت ادوية وماارتحت ومن وقتها وانا عندى تعب شديد من اول الحلق والكتف والصدر ونفس المكان فى الظهر ووجع فى جانب القلب وانتفاخ فى معدتى وضيق فى التنفس وتجشؤ ومفيش غازات وبعدين يقل التجشؤ ويكون فى غازات بس مش بشكل مريح وكان عندى اسهال وحاليا امساك عملت اشعة على الصدر والقلب مفيش حاجة الحمدلله بس انا تعبانه مش مرتاحة خاالص واخدت ادوية كتير ومفيش نتيجة ياريت حضرتك تنصحنى. ملحوظة انا كنت مريضة كورونا اول مايو والحمدلله متعافية هل الاعراض دى ليها علاقة بكورونا؟

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
من اعراض كورونا هي الاعراض الهضمية لكن لا تستمر كل هذه الفترة
لذا يفضل اجراء تحاليل عامة للدم مع تحاليل رايت وفيدال وتحليل براز اذا لم تعطي نتيجة قد نحتاج لتنظير هضمي مع خزعة