بقالي فتره علي طول ضربات قلبي سريعه وعندي توتر وقلق زهبت الي دكتور نفسي كتبلي علي Cipralex10mg خلني البدء بي نصف حبابه اسبوعين بعد كده حبابه...

رقم الاستشارة الطبية: 42233
تاريخ الاستشارة: 24 أبريل 2022
أجوبة: 4 / مشاهدات: 443
زائر
بقالي فتره علي طول ضربات قلبي سريعه وعندي توتر وقلق زهبت الي دكتور نفسي كتبلي علي Cipralex10mg خلني البدء بي نصف حبابه اسبوعين بعد كده حبابه كامله عيز اعرف هوه لي أضرار مع السكر وله عادي هل حس بي مفعول امته شكرا ليكم جدا

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
شيف
الحالة النفسية
متوتر
أمراض مزمنة
سكر
أدوية مستخدمة
جليمت 2.5/400

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
أن شاء الله ليس له علاقة بالسكر ولكنه يؤدى الى اضطراب فى الشهية وبالتالى يؤدى الى زيادة الوزن والنتيجة الى دواء بتتوقف على مدي استجابة المريض ورغبته فى العلاج وباذن الله مع العلاج يقل التوتر وبالتالى تقل ضربات القلب السريعة ووربنا يعافيك

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
بقالي فتره علي طول ضربات قلبي سريعه وعندي توتر وقلق زهبت الي دكتور نفسي كتبلي علي Cipralex10mg خلني البدء بي نصف حبابه اسبوعين بعد كده حبابه كامله عيز اعرف هوه لي أضرار مع السكر وله عادي هل حس بي مفعول امته شكرا ليكم جدا
أهلاً بك خالد
لا يؤثر السبرالكس على السكر ، يمكنك أخذ العلاج ، مع ملاحظة كميات الأكل التي تتناولها، حاول الالتزام قدر الإمكان على ثبات الوزن ، يظهر مفعوله خلال شهر من تناوله بانتظام . نتمنى لكم السلامة والعافية.

زائر
عايز اشوف تحليل البول ده كويس انا بقالي فتره متوتر جدا وضربات القلب غير كده ضغط بيبقي علي هل كده انا جالي ضغط ام لا عشان خايف جدا غير كده انا باخز دواء cipralex 10gنصف حبايه بقالي اسبوع بعد كده هرفع الي الحبايه بعد اسبوع تاني

المرفقات

  • IMG-20220410-WA0009.jpg
    IMG-20220410-WA0009.jpg
    369.1 KB · المشاهدات: 55

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
في صديد واملاح ف البول
خد ستريم قرص كل ٨ساعات لمده ٣ايام وفوار ابيماج خد كيس ع نص كوب ماء كل ٨ساعات لمده ٥ايام وفوار يوريفين كيس ع نص كوب ماء كل ٨ساعات لمده اسبوعين واشرب ٣لتر ماء يوميا قيس الضغط ٣ايام متتاليه عند طبيب الباطنه واعمل رسم قلب
خللي بالك ساعات الأملاح بتعمل ضغط مرتفع
ارجو قياس نسبه دهون وكولسترول الدم وحمض البوليك وtsh و صوديوم وبوتاسيوم وصورة دم وفيتامين د وفيتامين ب١٢ وسكر تراكمي وحاول تنقص وزنك
ولا داعي لكل هذا القلق
اتمني لك العافيه