انا كنت متابعه مخ واعصاب بسبب الضغط العصبي وكانت ايدي بتترعش والدكتور قال رعشه اعتياديه.. دلوقتي عندي مشكله كانت بتظهر في الشتا دلوقتي بقت معايا...

رقم الاستشارة الطبية: 42145
تاريخ الاستشارة: 21 أبريل 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 432
زائر
انا كنت متابعه مخ واعصاب بسبب الضغط العصبي وكانت ايدي بتترعش والدكتور قال رعشه اعتياديه.. دلوقتي عندي مشكله كانت بتظهر في الشتا دلوقتي بقت معايا معظم الوقت وهي ان معظم الحاجات اللي حوليا لو لمستها جشمي بيقشعر جامد لدرجه ان جسمي بيوجعني اي حاجه حتي بو كانت بسيطه مقدرش امشكها لو فيها نسبه خشونه او فيها حبيبات صغيره زي الدقيق اسفه عالاطاله ارجو المساعده

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
محل بقاله
أمراض مزمنة
ضغط عصبي مباخدش علاج

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
انا كنت متابعه مخ واعصاب بسبب الضغط العصبي وكانت ايدي بتترعش والدكتور قال رعشه اعتياديه.. دلوقتي عندي مشكله كانت بتظهر في الشتا دلوقتي بقت معايا معظم الوقت وهي ان معظم الحاجات اللي حوليا لو لمستها جشمي بيقشعر جامد لدرجه ان جسمي بيوجعني اي حاجه حتي بو كانت بسيطه مقدرش امشكها لو فيها نسبه خشونه او فيها حبيبات صغيره زي الدقيق اسفه عالاطاله ارجو المساعده
أهلاً بك سجى
قد يحدث ذلك نتيجة الشحنات الزائدة التي قد تكون في ملابس الشتاء الثقيلة ، لكن إذا زادت أو أصبحت تحدث في معظم الحالات ، فقد يكون سببها التهاب بالاعصاب الطرفية ، من الضروري الخضوع لفحص و أخذ علاج مناسب لها .