ظهر عندي بقعة حمراء وبعدين بدأت تكبير شويه وبعدين بدأت تنتشر بشكل رهيب في الجسم وبحس بحكه جامده بس بقاومها

رقم الاستشارة الطبية: 42030
تاريخ الاستشارة: 18 أبريل 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 578
زائر
ظهر عندي بقعة حمراء وبعدين بدأت تكبير شويه وبعدين بدأت تنتشر بشكل رهيب في الجسم وبحس بحكه جامده بس بقاومها

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
صيانة الكمبيوتر
الحالة النفسية
معتدلة تميل للضغوط
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
لا

المرفقات

  • IMG_٢٠٢٢٠٤١٨_١٧٢٣٠٣.jpg
    IMG_٢٠٢٢٠٤١٨_١٧٢٣٠٣.jpg
    3.5 MB · المشاهدات: 236

Dr Marwa Ibrahim

وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته ، من الصورة المرفقة اتضح أنك تعاني من حساسية جلدية نتيجة التعرض لمادة تسبب الحساسية كطعام أو شراب او موضعية بالجلد
العلاج
Levocitrizin 5mg قرص مرتين يوميا بعد الاكل
Betallerge قرص مرتين يوميا لمدة أسبوع ثم قرص واحد الاسبوع اخر
Betnovate دهان ثلاث مرات