عملت عمليه كي شرجي من حوالي٢٠ يوم كده بس برضو بحس بالم و نغز مكان الجرح و لما المايه تلمس المنطقه يوجود حرقان و التهاب ايه السبب كده و هل اروح...

رقم الاستشارة الطبية: 41875
تاريخ الاستشارة: 15 أبريل 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 371
زائر
عملت عمليه كي شرجي من حوالي٢٠ يوم كده بس برضو بحس بالم و نغز مكان الجرح و لما المايه تلمس المنطقه يوجود حرقان و التهاب ايه السبب كده و هل اروح اكشف عن الدكتور بتاعي تاني ولا الامر طبيعي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
السلام عليكم عملت عمليه كي شرجي من حوالي٢٠ يوم كده بس برضو بحس بالم و نغز مكان الجرح و لما المايه تلمس المنطقه يوجود حرقان و التهاب ايه السبب كده و هل اروح اكشف عن الدكتور بتاعي تاني ولا الامر طبيعي
أهلاً بك
قد تعانين من بعض الأعراض المزعجة بعد الكي، يعتبر هذا طبيعي لكن يجب أن يتحسن خلال من ٤ ل ٦ اسابيع بعد العملية، إذا لم تتحسن الحالة يجب العرض على الطبيب مرة أخرى، نتمنى لكم السلامة والعافية.

Dr Marwa Ibrahim

وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته ، يحدث التهاب بالأنسجة مكان الكي ولذلك تشعرين بالحرقان والألم نتيجة ذلك الالتهاب ويجب تناول علاج دوائي وموضعي
العلاج
Spirex plus قرص مرتين يوميا
Alphintern قرص مرتين قبل الاكل بنصف ساعة
Neohemorrhan دهان ثلاث مرات علي منطقة الشرج