عندي خمول شديد وبحس بوجع في جسمي وبتعب من المشاوير القليلة دة عندي أرق علطول وبالتالي عندى اختلال في مواعيد وساعات نومي وبنام كتييير جدددا ومش...

رقم الاستشارة الطبية: 41245
تاريخ الاستشارة: 29 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 305
زائر
عندي خمول شديد وبحس بوجع في جسمي وبتعب من المشاوير القليلة دة عندي أرق علطول وبالتالي عندى اختلال في مواعيد وساعات نومي وبنام كتييير جدددا ومش بركز في مذاكرتي وكل ما احاول أقعد أذاكر أحس بخمول في جسمي وعدم تركيز وإحساس بالنوم فاروح انام والموضوع دة بيتكرر كتير ودة بيأثر على نفسيتي جامد بحس باكتئاب وضيق شديد وبيجيلي شعور باللارغبة في فعل شيئ
معرفش أعمل اى ولا أروح لدكتور اى بالضبط دكتور اعصاب ولا دكتور تغذية ولا دكتور نفسي أرجو الإفادة وشكراً

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
طبيعة العمل
طالبة
أمراض مزمنة
لا يوجد

Dr Shrouk Hamed

طبيب باطنة عامة
اهلا بك
من الضروري في حالتك فحص ضغط الدم والهيموجلوبين والاهتمام بالتغذية السليمة وتنظيم عدد ساعات ووقت النوم
ومن الافضل الفحص المبدئي عن طريق طبيب باطني لتحديد سبب المشكلة
نتمني لك الشفاء العاجل