كل ما باجي انام علي الجنب اليمين بينمل اوي وبقالي كلم يوم مش عارفه انام بسبب كده ايدي ورجلي اليمين بس اللي بينملوا ايه السبب

رقم الاستشارة الطبية: 40878
تاريخ الاستشارة: 23 مارس 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 343
زائر
كل ما باجي انام علي الجنب اليمين بينمل اوي و بقالي كلم يوم مش عارفه انام بسبب كده ايدي ورجلي اليمين بس اللي بينملوا ايه السبب؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه ثانويه عامه
الحالة النفسية
عادبع بس انا نوع عصببه اوي
أمراض مزمنة
كهربه زايده علي المخ
أدوية مستخدمة
سيكوسيتام
تشخيص الطبيب
..

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
مرحبا بك
قد يحدث التنميل نتيجة التهاب فى الاعصاب الطرفية او نفص فيتامين ب ١٢ او الاصابة بالسكرى او بسبب قصور فى الدورة الدموية ... يمكنك استخدام نيوروبيون امبول عضل كل ٣ ايام مع مراجعة الطبيب للفحص و التشخيص و وضع خطة العلاج
و نسال الله العافية

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، هناك أسباب عديدة الشعور بالتنميل منها ضعف التغذية الدموية للمنطقة ، التهاب الاعصاب ، الضغط علي الأعصاب أو الأوعية الدموية المغذية لهذه المنطقة ، يمكنك عمل تحليل serum vitamin B12 للتأكد من نسبة الفيتامين بالدم وكذلك يجب عمل تحليل صورة دم كاملة
العلاج
Neurobion حقن عضل ثلاث مرات أسبوعيا
Melga advance قرص مرتين يوميا