بدأت من وانا في سن ال 16 وهي حب الاستعراء واظهار الاعضاء التناسلية للجنس الاخر. مش عارف ده طبيعي والموضوع ده مسببلي اكتئاب وقلة الثقة في النفس...

رقم الاستشارة الطبية: 40614
تاريخ الاستشارة: 19 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 708
زائر
بدأت من وانا في سن ال 16 وهي حب الاستعراء و اظهار الاعضاء التناسلية للجنس الاخر.
مش عارف ده طبيعي والموضوع ده مسببلي اكتئاب و قلة الثقة في النفس و مش عارف اوقف ده ازاي. مع اني مبعملش ده في الحقيقة لكن علي طول في خيالي بفكر في الخيالات دي و ده بيثرني جداا
أرجو المساعدة و شكرا جزيلا مقدما.

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الوزن

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الأعراض قد تكون نتيجة لوجود اضطراب بالشخصية ويمكن تعديله بجلسات العلاج السلوكي المعرفي وقد يكون نتيجة باضطراب نفسي حقيقي يحتاج للعلاج الدوائي
يرجي العرض علي الطبيب النفسي لعمل الاختبارات النفسية وتأكيد التشخيص مع وصف العلاج المناسب