كان عندي ضفر ناشب في اللحم والدكتور قالي لو تعرفي تحاولي تقصيه يبقي خلاص مش هنحتاج عمليه واخدت مضاد حيوي هايبيوتك ٨ ايام وعرفت اقصه وطلع الضفر...

رقم الاستشارة الطبية: 40537
تاريخ الاستشارة: 18 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 217
زائر
كان عندي ضفر ناشب في اللحم والدكتور قالي لو تعرفي تحاولي تقصيه يبقي خلاص مش هنحتاج عمليه واخدت مضاد حيوي هايبيوتك ٨ ايام وعرفت اقصه وطلع الضفر اللي كان في اللحم بس صباعي لسه ملتهب وبتخرج ماده صفراء ويوجع والوجع بقي في مشط الرجل اثناء ارتداء الحذاء

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
.
تشخيص الطبيب
محتاج عمليه

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، بعد انتهاء تناول اوجمنتين ١جم يمكنك تناول العلاج التالي
Alphintern قرص ثلاث مرات قبل الاكل بساعة
Bivatricin spray رش ثلاث مرات مكان الجرح
Panadol قرص ثلاث مرات بعد الاكل
كما يجب الغيار علي الجرح بواسطة الطبيب باستمرار بعد وضع بيتادين وشاش معقم وتجنب تعرضه للغبار أو ارتداء حذاء ضيق