بحس بتنميل في دراعاتي ورجلي هو خفيف الحمد لله كان في الاول في كف اليد والقدم وبعدين بدأ ينتشر شوية مع العلم اني عندي طفلة 7 شهور وبرضع طبيعي...

رقم الاستشارة الطبية: 40421
تاريخ الاستشارة: 16 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 271
زائر
بحس بتنميل في دراعاتي ورجلي هو خفيف الحمد لله كان في الاول في كف اليد والقدم وبعدين بدأ ينتشر شوية مع العلم اني عندي طفلة 7 شهور وبرضع طبيعي ويعتبر شايلاها طول اليوم وبليل مش بنام بنام وانا قاعدة بيها ومش ياكل كويس برضو والفيتامينات مش منتظمة فيها مش عارفة هل ده بسبب البرد ولا ايه ولا بسبب الارهاق والسهر
طمنوني بالله عليكم

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربة بيت
أدوية مستخدمة
فيتامينات
التعديل الأخير بواسطة المشرف:

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
السلام عليكم
مرحبا بك
هناك اسباب عديدة لحدوث تنميل الاطراف منها نقص فى بعض الفيتامينات و المعادن كفيتامين ب12 و ب6 و ب3 و ب1 و فيتامين ه و املاح البوتاسيوم و الكالسيوم او ربما ايضا بسبب الاصابة بمرض السكرى و التهاب الاعصاب او الاصابة بالانزلاق الغضروفى و القصور فى الغدة الدرقية او العوامل النفسية كالتوتر و القلق و الضغط النفسى
يمكنك استخدام نيويبيون امبول عضل كل 3 ايام مع مراجعة الطبيب للفحص و التشخيص ووضع خطة العلاج
و نسال الله العافية