كسر فى القدم من 3 اسابيع وفيه ألم شديد من وقت للاخر الدكتور عامل جبس غير كامل وجبيره هل طبيعى يكون فيه الم شديد من وقت للتانى بعد الفتره ديه علما...

رقم الاستشارة الطبية: 40203
تاريخ الاستشارة: 13 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 390
زائر
كسر فى القدم من 3 اسابيع وفيه ألم شديد من وقت للاخر الدكتور عامل جبس غير كامل وجبيره هل طبيعى يكون فيه الم شديد من وقت للتانى بعد الفتره ديه علما بان الجبس فى وضع زاويه قاىمه ومغطى بجبيره لكنه وسعولما سألته قال لان الورم راح .وقالى اذهب له بعد اسبوعين تانى . المقلق الألم الشديد من وقت للتانى خصوصا اثناء النوم هل ده طبيعى .
شاكره حدا لحضراتكم

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
أدوية مستخدمة
كوليروز وكود بريمروو ومسكن
تشخيص الطبيب
كسر قرب الكاحل

Dr Lamiaa Hosney

أخصائي أمراض النساء والتوليد
وعليكم السلام
من الطبيعي وجود الم شديد في بداية الامر لكن بمرور الوقت والتحام الكسر يجب ان يقل الالم بالتدريج وعلي ذلك فيجب زيارة الطبيب وعمل اشعة تحسبا لوجود تورم زائد او التحام خطأ بالعظام وان لم يوجد فيكفي المسكن حينها ولكن تحت اشراف طبيب