مش مدخن ولا حاجه ظهر ليه زي تكتل تحت الابط مش كبير ولا صغير متوسط ومؤلم بعض الوقت

رقم الاستشارة الطبية: 40166
تاريخ الاستشارة: 12 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 316
زائر
مش مدخن ولا حاجه ظهر ليه زي تكتل تحت الابط مش كبير ولا صغير متوسط ومؤلم بعض الوقت

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
راح لكذا دكتور يقوله التهاب الغده الليمفاويه ويديه مضدد حيوي

المرفقات

  • IMG-20220312-WA0000.jpg
    IMG-20220312-WA0000.jpg
    39.9 KB · المشاهدات: 74

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
السلام عليكم
مرحبا بك
قد يكون التهاب فى الغدد اللمفاوية او ربما خراج و لكن طالما لا يستجيب للمضادات الحيوية فيجب القيام بسحب عينة لتحليلها باثولوجيا و معرفة نوع الخلايا و سبب الورم او الفتح و التنظيف اذا كان خراج فيجب العرض على طبيب الجراحة للتشخيص السليم
و نسال الله السلامة