ايدى دايما بترتعش في الاوقات العادية وانا ماسك اى حاجة وبيزيد جدا في اوقات التوتر انا طالب طب علاج طبيعي في اخر سنة مدخن بسيط وبعمل دايت وكدا من...

رقم الاستشارة الطبية: 40030
تاريخ الاستشارة: 10 مارس 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 201
زائر
ايدى دايما بترتعش ف الاوقات العادية وانا ماسك اى حاجة و بيزيد جدا ف اوقات التوتر انا طالب طب علاج طبيعي ف اخر سنة مدخن بسيط وبعمل دايت وكدا من زمان اوى

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
مش كويسة
أمراض مزمنة
سمنة
أدوية مستخدمة
مافيش
تشخيص الطبيب
مروحتش لحد

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
رعشة اليد أما رعشة خفيفة أو ثقلية يعنى بصفة دايمة والتوتر من الاسباب التى تسبب رعشة اليد وايضا الضعف العام وايضا قصور الغدة الدرقية وغيرهامن الاسباب فغالبا ما يحدث معك بسبب التوتر ولكن عليك بعمل صورة دم كاملة وtsh ومراجعةالطبيب اذا لزم الامر وربنا يعافيك

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، هناك عدة أسباب لرعشة الأطراف منها الإصابة بالأنيميا ، فرط نشاط الغدة الدرقية ، الإفراط في تناول الكافيين في الشاي والقهوة والمنبهات ، التدخين يؤدي إلي إفراز الادرينالين الذي يؤدي إلي التوتر وظهور تلك الأعراض ، وجود مشكلة بالمخ والاعصاب
لذلك يجب العرض علي الطبيب لفحص الأعصاب وعمل التحاليل الآتية
Complete blood picture
Tsh , free t3 , t4
Serum vitamin B12
Fasting , pp blood glucose