انا بيجيلى صداع شديد فى دماغى كلها برقبتى وبيخلينى حاسه انى همدانه وبيوجعلى فروه رأسى مبقدرش الم شعرى والصداع دا بيكون يومى ومستمر بيروح بالمسكن...

رقم الاستشارة الطبية: 39891
تاريخ الاستشارة: 8 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 328
زائر
انا بيجيلى صداع شديد فى دماغى كلها برقبتى وبيخلينى حاسه انى همدانه وبيوجعلى فروه رأسى مبقدرش الم شعرى والصداع دا بيكون يومى ومستمر بيروح بالمسكن شويه وبيرجع تانى هو جالى من فتره قبل كدا بس كان نصفى وراح مع العلاج ولكن المره دى رجع بس فى رأسى كلها

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربه منزل
الحالة النفسية
فى المتوسط
أمراض مزمنة
الضغط المنخفض والتهاب مزمن بالمعده
أدوية مستخدمة
ادويه للمعده
تشخيص الطبيب
من فتره طويله صداع نصفى مزمن

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
عليك بمتابعة الضغط وبالنسبة الصداع عليك بعمل صورة دم كاملة ومعامل الالتهاب وممكن يكون بسبب مشكلة ف ى الفقرات العنقية اذا كان مصاحب بشدة عضلى فعليك بعمل أشعةعلى الفقرات العنقية كماقصور الغدة الدرقية ممكن بسبب صداع ايضا بعض الادوية ممكن تسبب الصداع وغيرها من الاسباب فعليك بمراجعة طبيب مخ واعصاب. لمعرفة السبب وعمل الفحوصات وربنا يعافيك