اخويا الصغير عندو 16سنه أخذ 3حبات من كلوزابكس بتركيز100مليجرام وهو اول مره ياخدو .. ولاقيتو نايم وبصحيه لسانو تقيل ودايخ وأعصابه سايبه ورجع ونام...

رقم الاستشارة الطبية: 39650
تاريخ الاستشارة: 4 مارس 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 330
زائر
اخويا الصغير عندو 16سنه أخذ 3حبات من كلوزابكس بتركيز100مليجرام وهو اول مره ياخدو .. ولاقيتو نايم وبصحيه لسانو تقيل ودايخ وأعصابه سايبه ورجع ونام بس مفيش وعي خالص ومعندناش مستشفى او صيدليه قريبه مننا ومش عارفه اعمل اي وخايفه يكون ده جرعه زياده اوي ويحصل حاجه وحشه أرجو الرد بسرعه وضروري

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
اخويا الصغير عندو 16سنه أخذ 3حبات من كلوزابكس بتركيز100مليجرام وهو اول مره ياخدو .. ولاقيتو نايم وبصحيه لسانو تقيل ودايخ وأعصابه سايبه ورجع ونام بس مفيش وعي خالص ومعندناش مستشفى او صيدليه قريبه مننا ومش عارفه اعمل اي وخايفه يكون ده جرعه زياده اوي ويحصل حاجه وحشه أرجو الرد بسرعه وضروري
اهلا بك
بالفعل الجرعة زايدة ، من الضروري العرض على اقرب طبيب مخ واعصاب أو مركز سموم ، نتمنى لكم السلامة والعافية.

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
اخويا الصغير عندو 16سنه أخذ 3حبات من كلوزابكس بتركيز100مليجرام وهو اول مره ياخدو .. ولاقيتو نايم وبصحيه لسانو تقيل ودايخ وأعصابه سايبه ورجع ونام بس مفيش وعي خالص ومعندناش مستشفى او صيدليه قريبه مننا ومش عارفه اعمل اي وخايفه يكون ده جرعه زياده اوي ويحصل حاجه وحشه أرجو الرد بسرعه وضروري
اهلا بك جهاد
للاسف من الضروري العرض على طبيب مخ واعصاب، أو التوجه لاقرب مستشفى طوارئ للفحص الطبي. نتمنى لكم السلامة والعافية.