من شهر كان عندي حكة بالمهبل واستخدمت مياه سخنة وfucicort الحكة قلت ورجعت للماية الساقعة عادي بس ظهرلي حبوب على الشفرتين وحاسة انها وارمة شوية...

رقم الاستشارة الطبية: 39323
تاريخ الاستشارة: 26 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 457
زائر
من شهر كان عندي حكة بالمهبل و استخدمت مياه سخنة و fucicort الحكة قلت و رجعت للماية الساقعة عادي بس ظهرلي حبوب على الشفرتين و حاسة انها وارمة شوية و الحبوب دي بتروح بالمرهم بس الورم مش بيروح
حلها ايه؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
سيئة
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
مرهم موضعي fucicort

Dr Mary Attytalla

أخصائي صحة انجابية
مرحبا
ماتعانى منة هو التهابات فطرية بالمهبل تظهر فى صورة حكة
كريم فيوسي كورت لايعالج الالتهاب الفطرى لكنة عبارة عن مضاد حيوى وكورتيزون مما يزيد المشكلة لذا لا تستخدمية
تحتاجى ال
Vangican tab
قرص صباحا ومساء ويكرر بعد اسبوع
Gynoconazol vag cream
كريم للدهان عند الشفرتين