انا طالب في ثانوية عامة وبدأ شعري يتساقط من فترة من الجانبين ويحصل صلع فا كنت قريت ان في دواء اسمه minoxidil بيعالج الموضوع دا هل مناسب استخدمه

رقم الاستشارة الطبية: 38936
تاريخ الاستشارة: 19 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 392
زائر
انا طالب في ثانوية عامة و بدأ شعري يتساقط من فترة من الجانبين و يحصل صلع فا كنت قريت ان في دواء اسمه minoxidil بيعالج الموضوع دا هل مناسب استخدمه؟

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب

Dr Hanan Raid

أخصائي مكافحة العدوى
يفضل انك متستخدمش ادويه فقط فيتامينات اوميجا 3 وزنك وتقلل التوتر بتاع الامتحانات لانه ده بيزودل تساقط الشعر والصلع ده وراثي