وقعت علي صدري من شهر بظبط وقعه جامده اوي وعضمه الترقوه دلوقتي لما برجع كتفي لورا بتتحرك لقدام وحاسس انها بتتحرك دايما وكده وفي حاجه غلط في كتفي...

رقم الاستشارة الطبية: 38821
تاريخ الاستشارة: 17 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 239
زائر
وقعت علي صدري من شهر بظبط وقعه جامده اوي وعضمه الترقوه دلوقتي لما برجع كتفي لورا بتتحرك لقدام وحاسس انها بتتحرك دايما وكده وفي حاجه غلط في كتفي تعبني شويه انا بنزل جيم بس تمرينتي بكملها عادي عشان الترقوه مفيش فيها وجع الوجع في الكتف وبسيط فا هل ده كسر ولا اي بظبط مع العلم الجنب الشمال ذي الفل والجيم اوقفه فتره ولا لا وهل كسر الترقوه بياثر علي البناء العضلي

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
مكتئب
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لم اذهب لطبيب

Dr Marwa Ibrahim

وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته ، يجب العرض علي طبيب العظام لعمل أشعة علي الصدر والكتف لملاحظة وجود شرخ أو كسربعظمة الترقوة
من الافضل تجنب ممارسة مجهود رياضي تماما او تحريك المفاصل بل التوجه للطبيب اولا لمعرفة حالة العظام بعد السقوط علي الصدر