قبل م اتجوز البريود جتلي مرتين في الشهر والدكتوره كتبتلي برشام ينظم البريود اسمه سيكلو بروجينوفا وخدته واتجوزت والبريود نزلت بعد م خلصت البرشام ب...

رقم الاستشارة الطبية: 38770
تاريخ الاستشارة: 16 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 275
زائر
قبل م اتجوز البريود جتلي مرتين ف الشهر والدكتوره كتبتلي برشام ينظم البريود اسمه سيكلو بروجينوفا وخدته واتجوزت والبريود نزلت بعد م خلصت البرشام ب اسبوع دلوقتي البريود اتاخرت شهر وروحت كشفت والدكتور كتبلي حقنه اسمها لوتوفلون وبرضو استنيت البريود تنزل منزلتتش
روحت كشفت تاني من ٨ ايام قالتلي مفيش حمل و عملت سونار مهبلي قالتلي ان البريود خلاص قربت تنزل وادتني برشام اسمه ستيرونات لمده اسبوع وبرشام الفينترن لمده ٥ ايام وخلصت العلاج والبريود منزلتش برضو وانا تعبانه جدا وبيجيلي مغص البريود و عملت اختبار منزلي ودم ومفيش حمل

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
مكتئبه بسبب تعبي
أمراض مزمنة
لا يوجد

Dr Mary Attytalla

أخصائي صحة انجابية
لخبطة الدورة لا تقلق
لاداعى للتوتر
تحتاجين الى عمل بعض التحاليل
Fh
Lh
Tsh
Prolactin H
ابدى من جديد فى سيكلوبروجينوفا
وبعد نزول الدورة هانبدا فى علاج للحمل بس ابعتى التحاليل
ويفضل المتابعه عند الطبيب