جسمي منمل بعد تعاطي مخدر الهيدرو داخل في يومين والتنميل مش بيروح زي ميكون احساسي باي شء بمسكه قل ارجو الإفاده عشان دماغي تعبتني من كتر التفكير

رقم الاستشارة الطبية: 38759
تاريخ الاستشارة: 15 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 298
زائر
جسمي منمل بعد تعاطي مخدر الهيدرو، داخل في يومين و التنميل مش بيروح، زي ميكون احساسي باي شء بمسكه قل ، ارجو الإفاده عشان دماغي تعبتني من كتر التفكير

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
طبيعيه
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
لا يوجد

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يجب التوجه سريعا لمركز السموم والادمان لقياس نسبة المادة المخدرة بالدم وعلاجك كي لا تؤثر علي وظائف اعضاء الجسم وتسبب اختلال بوظائف المخ والقلب