امبارح شعرت امي بآلام في الاسنان بعدها بدقيقه حست ب الم في منتصف الصدر مع عدم انتظام في التنفس والام في الرقبه ووجود قولون منتفخ استمر لحوالي ٢٠...

رقم الاستشارة الطبية: 38637
تاريخ الاستشارة: 13 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 242
زائر
امبارح شعرت امي بآلام ف الاسنان بعدها بدقيقه حست ب الم ف منتصف الصدر مع عدم انتظام ف التنفس والام ف الرقبه ووجود قولون منتفخ
استمر لحوالي ٢٠ الي ٢٥ دقيقه
وبقت كويسه بعدها ونامت وقامت للصلاه للفجر ونامت وقامت واكلت وشربت واتعاملت عادي تاني يوم
ممكن اعرف ده ايه وايه اللي اقدر اعمله
من تحاليل واشاعات
ارجو الرد

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
علي المعاش
تشخيص الطبيب
قلب واوعيه دمويه

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يجب عرض والدتك علي طبيب القلب والشرايين حيث يجب عمل تخطيط للقلب وايكو لاحتمال وجود مشكلة بعضلة القلب أو الصمامات
يؤدي ذلك إلي الشعور بألم في الصدر مرتد الي الفك السفلي والرقبة والمعدة