اصبع ايدي اليمين اللي بيتلبس فيه الدبله وارم ومفصله بيوجعني جدا بقاله اكتر من شهر وانا عندي نقرس ولما باخد مسكن انتيكوكس بيضيع مفعوله والورم مش...

رقم الاستشارة الطبية: 37845
تاريخ الاستشارة: 29 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 384
زائر
اصبع ايدي اليمين اللي بيتلبس فيه الدبله وارم ومفصله بيوجعني جدا بقاله اكتر من شهر وانا عندي نقرس ولما باخد مسكن انتيكوكس بيضيع مفعوله والورم مش بيروح ابدا ،، اخد اي ولا اعمل اي ،،انا مانعه اللحمه الحمرا خالص عشان عضلاتي ومفاصلي ميوجعونيش ،،بس الاصبع دا اللي بقاله كتير على كدا ،،اعمل اي عشان يرجع طبيعي تاني

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه
الحالة النفسية
مستقره
أمراض مزمنة
نقرس
أدوية مستخدمة
Anticox
تشخيص الطبيب
نقرس

المرفقات

  • ٢٠٢٢٠١٢٩_٠١١٠٥٧.jpg
    ٢٠٢٢٠١٢٩_٠١١٠٥٧.jpg
    814 KB · المشاهدات: 208

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يمكنك تناول العلاج التالي
Harpagin قرص مرتين يوميا
Urinex كبسولة كل ٨ساعات مع شرب الماء بكثرة
Alphinternقرص ثلاث مرات قبل الاكل بساعة
كما يمكنك العرض علي طبيب العظام للفحص وعمل اشعة لتشخيص سبب تورم الاصبع