والدتي سنها 63 سنه وعندها السكر والضغط وجتلها جلطة دماغية 3مرات ودي الرابعه وركبت استره في البول بس جلها التهاب شديد وكانت بتجيب دم وبعدين الدكتور...

رقم الاستشارة الطبية: 37800
تاريخ الاستشارة: 28 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 310
زائر
والدتي سنها 63 سنه وعندها السكر والضغط وجتلها جلطة دماغية 3مرات ودي الرابعه وركبت استره في البول بس جلها التهاب شديد وكانت بتجيب دم وبعدين الدكتور كتبلها المضاد الحيوي ده cipro الدم انقطع بس لسه الالتهاب والحرقان موجود انا عايز حدرتك تكتبلي مضاد حيوي يخليها تخف بسرعه على فكره هي بقلها 3اسبيع بتشكي بلالتهاب ومش مستحمله الوجع وعايزه تركب استره علشان مابتعرفش تتحكم في نفسها برجاء الرد سريعا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر

Dr Mary Attytalla

أخصائي صحة انجابية
مرحبا
الف سلامة لوالدتك
يمنك اعطاءها
Hibiotic tab 1gm
قرص صباحا ومساء بعد الاكل
Epimag sach
فوار مرتين يوميا
Flagyl tab
قرص 3مرات يوميا لمدة اسبوع
اعملى لها تحليل بول
وتابعى مع الطبيب