لما اضع راسى على المخده أثناء النوم بالليل بحس بضغط فى ودانى وبصحى الصبح عندى زن فى ودانى ودوخه خفيفه بيفضل الزن طول النهار بتستمر الأعراض دى...

رقم الاستشارة الطبية: 37690
تاريخ الاستشارة: 25 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 311
زائر
لما اضع راسى على المخده أثناء النوم بالليل بحس بضغط فى ودانى وبصحى الصبح عندى زن فى ودانى ودوخه خفيفه بيفضل الزن طول النهار بتستمر الأعراض دى حوالى اسبوع وتختفى فتره طويله وبترجع تانى

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
الحالة النفسية
متوتره

Dr Marwa Ibrahim

وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته ، الأعراض تشير الي وجود مشكلة بالاذن الداخلية المسئولة عن التوازن والتي تحتوي القوقعة السمعية وعصب السمع
لذلك يجب العرض علي طبيب الأنف والاذن والحنجرة لعمل فحص لوظائف السمع ورسم لعصب السمع وقد تحتاجين لعمل أشعة مقطعية علي المخ لتأكيد التشخيص