انا من 2012 جالي مرض مزمن في الكلي وبتعالج لغايه دلوقتي منه وكل ما ربنا يمن عليا برحمته الواسعة واخف يحصلي انتكاسة وسببتلي حاجات كتير تانيه منها...

رقم الاستشارة الطبية: 37435
تاريخ الاستشارة: 20 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 218
زائر
انا من 2012 جالي مرض مزمن في الكلي وبتعالج لغايه دلوقتي منه وكل ما ربنا يمن عليا برحمته الواسعة واخف يحصلي انتكاسة وسببتلي حاجات كتير تانيه منها جلطه في رجلي ومايه على الرئه وحاجات تانيه
سؤالي هنا ان من فتره جالي ذي نوبه على صدري وافتكرناها كرونا في الاول بس طلعت سليم وهي عباره عن ضيق حاد في التنفس وكحه صعبه جدا مع احمرار في العين ودوخه وتنميل في دماغي كلها واعصاب جسمي كلها ترتخي ومجرد عشر دقايق كل ده يروح وكان شئ لم يكن وحصلتلي كذا مره وروحت لدكتور صدر قالي انت سليم مفيش حاجه

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب جامعي في جامعة الإسكندرية
الحالة النفسية
سليم
أمراض مزمنة
مريض بالبول الزلالي منذ عام 2012
أدوية مستخدمة
سلوبريد 5مجم / تريتاس
تشخيص الطبيب
________

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، شفاك الله تعالي وعافاك ، قد تكون الاعراض التي تحدث في صورة نوبات من ضيق التنفس او الاغماءوارتخاء الاعصاب نتيجة جلطات صغيرة تمر بالتغذيةالدموية للمخ او الرئتين
ولذلك يجب عمل التحاليل الآتية
Complete blood picture
Coagulation profile , INR
Lipid profile
يمكنك عرض النتائج في استشارة قادمة لنتمكن من تشخيص سبب النوبات