انا كان عندي اصابة في الحاجز الانفي فعندي صعوبة في التنفس بس عايش بيها من زمان لما روحت للدكتور قالي اني عندي حساسية في الجيوب الانفية ومشكلتي...

رقم الاستشارة الطبية: 37325
تاريخ الاستشارة: 18 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 285
زائر
انا كان عندي اصابة في الحاجز الانفي فعندي صعوبة في التنفس بس عايش بيها من زمان لما روحت للدكتور ، قالي اني عندي حساسية في الجيوب الانفية ،و مشكلتي اني لما بيجيلي برد انفي بتتسد و بيحصل زي راجع من المخاط الي الحلق فبيلتهب جدا و بحس اني مش قادر ابلع و يبتدي السعال و كده فا كنت عايز اعرف انا اعمل ايه في المشكلة ديه ، مع العلم الدكتور اداني العلاج ده (betallerge كل 12 ساعة لمدة 15 يوم ، Allerfen مرتين في اليوم لمدة 6 أشهر ، كليريست قرص كل 12 ساعة لمدة 15 يوم ، tabocine كل 12 ساعة لمدة 15 يوم ) ده العلاج اللي الدكتور كتبهولي و هل من الممكن لما يجيلي برد اخد علاج برد مع العلاج ده ؟ فكنت عايز استشارة ضروري لو تكرمتم .. و شكراً جزيلاً

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
freelanncer
الحالة النفسية
متوسطة
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
مذكورة بالأعلي
تشخيص الطبيب
مذكور بالأعلي

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
انا كان عندي اصابة في الحاجز الانفي فعندي صعوبة في التنفس بس عايش بيها من زمان لما روحت للدكتور ، قالي اني عندي حساسية في الجيوب الانفية ،و مشكلتي اني لما بيجيلي برد انفي بتتسد و بيحصل زي راجع من المخاط الي الحلق فبيلتهب جدا و بحس اني مش قادر ابلع و يبتدي السعال و كده فا كنت عايز اعرف انا اعمل ايه في المشكلة ديه ، مع العلم الدكتور اداني العلاج ده (betallerge كل 12 ساعة لمدة 15 يوم ، Allerfen مرتين في اليوم لمدة 6 أشهر ، كليريست قرص كل 12 ساعة لمدة 15 يوم ، tabocine كل 12 ساعة لمدة 15 يوم ) ده العلاج اللي الدكتور كتبهولي و هل من الممكن لما يجيلي برد اخد علاج برد مع العلاج ده ؟ فكنت عايز استشارة ضروري لو تكرمتم .. و شكراً جزيلاً
أهلاً بك
العلاج فعال جدا و مناسب لحالتك يرجى الالتزام به ، و تجنب الأتربة و الأبخرة و التدخين.
أما بالنسبة لسؤال .. هل من الممكن أخذ علاج البرد؟ نعم ممكن بالطبع
يمكنك أخذ علاج البرد مثلا
R. Comtrix
مرتين يوميا لمدة ٥ ايام إذا أصبت بالبرد
نتمنى لكم السلامة والعافية.