انا باخد فيتامين هاي بوتنسي عشان شعري بيقع بشكل كبير ابتديت فيه من خمس ايام باخد حبه في اليوم كنت عايزه اخد معاه حمض الفوليك حبه وحده فاليوم كمان...

رقم الاستشارة الطبية: 37311
تاريخ الاستشارة: 18 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 282
زائر
انا باخد فيتامين هاي بوتنسي عشان شعري بيقع بشكل كبير ابتديت فيه من خمس ايام باخد حبه في اليوم كنت عايزه اخد معاه حمض الفوليك حبه وحده فاليوم كمان عشان النتيجه تبان اكتر هينفع ولا في ضرر

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه
الحالة النفسية
الحمدلله
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
.

Dr Doaa Amer

أخصائي الجلدية والتجميل والليزر
السلام عليكم
يحتوي دواء hi potency formula علي العديد من العناصر المفيده لتعزيز بصيلات الشعر من ضمنها الفوليك اسيد
اكتفي بتناول هذا الدواء فقط مع الاستمرار لمدة ٣ شهور
ولا انصح بتناول العديد من الفيتامينات حتي نتجنب حدوث مضاعفات بالمعده والجهاز الهضمي
وشكرا