أنا عندي ٢٥ سنه ونزلت ليل قطعه من اللحم ولا استطيع ادخلها بصباعي في فتحه الشرج ودا كان بسبب أن كان عندي إمساك جامد وحصل نزول دم خفيف وكان شعور...

رقم الاستشارة الطبية: 36475
تاريخ الاستشارة: 1 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 564
زائر
أنا عندي ٢٥ سنه و نزلت ليل قطعه من اللحم و لا استطيع ادخلها بصباعي في فتحه الشرج و دا كان بسبب أن كان عندي إمساك جامد و حصل نزول دم خفيف و كان شعور بحرقان بسيط وحكه بسيطه وراحت و كل إمساك جامد أو اسهال فتحه الشرج بتلتهب و بستخدم كريم اسمه فاكتو و الالتهاب بيروح لكن لحد الان لسه نازله هتترفع ولا هتفضل موجوده علي طول وهل دي بواسير و المفروض أعمل إيه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Marwa Ibrahim

الاخت الكريمة ، انك تعانين من بواسير شرجية وقد تكون مصاحبة بشرخ شرجي سبب لك نزول هذا الدم الخفيف
اذا كانت لا يمكن عودتها تلقائيا فانك بمرحلة من البواسير تحتاج للعلاج مع تجنب حدوث الامساك والحزق لاي سبب كحمل الاشياء الثقيلة او الوقوف المستمر
العلاج
Neohaemorrhan مرهم ثلاث مرات يوميا
Daflon 500 قرص مرتين يوميا
Alphinternقرص ثلاث مرات قبل الاكل
كما يجب العرض علي طبيب الجراحة لفحص البواسير واستبعاد وجود شرخ شرجي