احس بنبضات تشبه اللسعات تحت under arm من الداخل في الذراع الشمال تاتي كل فترة او تحدث كثيرا في نفس اليوم بقالها كتير معايا وبتزيد في اوقات معينه...

رقم الاستشارة الطبية: 36466
تاريخ الاستشارة: 1 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 433
زائر
احس بنبضات تشبه اللسعات تحت under arm من الداخل ف الذراع الشمال تاتي كل فترة او تحدث كثيرا ف نفس اليوم بقالها كتير معايا وبتزيد ف اوقات معينه
والفترة دية بحس بتنميل سريع ف الاطراف بالذات ف الايد الشمال دية وف اطرافي رجلي من تحت.. ودوخه كثيرة .. محتاجه اعرف ممكن السبب ايه وهل ممكن اعرف انا محتاجه اكشف عن تخصص ايه بالظبط

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
Student
الحالة النفسية
اكتئاب دراسه
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا

Dr Marwa Ibrahim

الاخت الكريمه ، تشير الاعراض التي لديك الي احتمال وجود التهاب بالاعصاب الطرفية ، قد يكون الالتهاب بسبب نقص بعض الفيتامينات كفيتامين ب المركب او فيتامين ا و د او يكون التنميل نتيجة ضغط علي الضفيرة العصبية تحت الابط الايسر
تحتاجين للعرض علي طبيب الاعصاب لفحص الذراع الايسر وملاحظة التغذية العصبية للذراع ويمكن ان يطلب منك رسم للعصب لاختبار قوة النبضات العصبية
كذلك يجب عمل التحاليل الآتية
Serum vitamin b12 , d3
Complete blood picture
Fasting ,pp blood glucose