بقالي فترة كبيرة اوي بيجيلي صداع عمره ما جالي قبل كدة ودلوقتي بقالي يومين بالظبط بيجيلي صداع جامد جدا مش قادرة اوصفه بيخليني مش قادرة اقوم ودايخة...

رقم الاستشارة الطبية: 36268
تاريخ الاستشارة: 27 ديسمبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 255
زائر
بقالي فترة كبيرة اوي بيجيلي صداع عمره ما جالي قبل كدة و دلوقتي بقالي يومين بالظبط بيجيلي صداع جامد جدا مش قادرة اوصفه بيخليني مش قادرة اقوم و دايخة جدا و مش قادرة افتح الضوء او اسمع صوت عالي و بيفضل الصداع مستمر ساعات مع اني باخد مسكنات قوية اكتر من حبايتين و الصداع بيزيد مش بيروح خالص ، الصداع بيبقى في نص راسي اوقات و راسي كلها اوقات ، ارجو الحل لأني تعبت اوي و مش عارفة اعمل ايه ، و شكرا

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن

Dr Doaa Amer

أخصائي الجلدية والتجميل والليزر
السلام عليكم
هناك اسباب كثيره للصداع اهمها الأنيميا وضعف النظر او الجيوب الانفيه
لذلك عليكي عمل تحليل cbc ومراجعة طبيب رمد وطبيب أنف وأذن لتحديد المشكله
وشكرا