أنا خضعت لعمليه استئصال جزء من القولون ورجعت عملت تآني عمليه تعديل مسار القولون في العمليه التانيه ركبت انبوب انفي وركبته 3مرات لإنه كان بيقع...

رقم الاستشارة الطبية: 35975
تاريخ الاستشارة: 21 ديسمبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 288
زائر
أنا خضعت لعمليه استئصال جزء من القولون ورجعت عملت تآني عمليه تعديل مسار القولون في العمليه التانيه ركبت انبوب انفي وركبته 3مرات لإنه كان بيقع وبعدها طلع عندي كحه جافه وحتي البلغم إللي بيخرج جاف ابيض وعملت اشعه طلع عندي حاجه تشبه كوفيد 19 أنا بقالي أسبوعين طلعه من المستشفى هما هناك قالوا عاوزة تروحي للاطمئنان تمام مش عاوزة آنتي كويسه بس أنا مازل عندي كحه شبه كحه الحساسيه مش بقوة ما طلعت لكن ما الت عندي فحضرتك ممكن تتطمني

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
معاش
الحالة النفسية
كويسه
أمراض مزمنة
سكر ضغط

Dr Heba Salaheldin

أخصائي رعاية
عليكم السلام ورحمة الله
اذا كانت المشكله اشتباه كوفيد فيجب عمل مقطعيه علي الصدر لمعرفه درجة الالتهاب الرئوي وبالتالي تتضح خطه العلاج مفيش حاجة اسمها حاجة تشبه الكوفيد
امبول سوليوميدرول عضل لحين عمل المقطعيه