حامل في الشهر التاني ومن كم يوم حسيت بالم شديد في جمبتي الشمال وروحت لدكتور مسالك بولية وقالي املاح شديدة وحصاوى رملية واداني حقن وحاجات تانيه...

رقم الاستشارة الطبية: 35817
تاريخ الاستشارة: 18 ديسمبر 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 475
زائر
حامل في الشهر التاني ومن كم يوم حسيت بالم شديد في جمبتي الشمال وروحت لدكتور مسالك بولية وقالي املاح شديدة وحصاوى رملية واداني حقن وحاجات تانيه واستشرت الدكتور ال بتابع معاه قالي متاخديش. حقن لأن مفيش سخونة وأنا جيت امبارح سخنت وصلت حرارتي 39و 40واضطريت اخد الحقن مضاد حيوى المهم ان قلقانة جدا من الحقن دى وخايفة ع البيبي علي الرغم الدكتور قالي مفيش ضرر

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
جيدة
أمراض مزمنة
لا اعانى
أدوية مستخدمة
.
تشخيص الطبيب
املاح شديدة

Dr May Ezz

أخصائي أمراض النساء والتوليد
وعليكم السلام لا تقلقى هناك حقن مضاد حيوى آمن استخدامها أثناء الحمل كما أن من الضرورى علاج اى التهابات او عدوى أثناء الحمل حتى لا يحدث اجهاض
تمنياتنا بالشفاء العاجل

Dr Marwa Ibrahim

الاخت الكريمه، لا ينبغي الانتظار حتي تحدث ارتفاع بالحرارة لإتخاذ القرار باستخدام حقن المضاد الحيوي ، ينبغي تناول العلاج كاملا اذا تبين من تحليل البول اصابتك بالتهاب مجري البول مع الصديد ، وذلك لما يسببه من مضاعفات للحمل قد تصل الي الاجهاض
هناك انواع آمن استخدامها اثناء الحمل ، يمكنك ارفاق نوع الحقن لنتمكن من افادتك بمدي امان استخدامه اثناء الحمل