انا كنت مستعجله وخدت كريم من كريمات بنتي وحطيته علي وشي وبعدين لمحت مكتوب أبعده من وشك رحت غسلته بسرعه بالميه وبعدين بغسول عميق طلع كريم بيصبغ...

رقم الاستشارة الطبية: 35567
تاريخ الاستشارة: 12 ديسمبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 267
زائر
انا كنت مستعجله وخدت كريم من كريمات بنتي وحطيته علي وشي وبعدين لمحت مكتوب أبعده من وشك رحت غسلته بسرعه بالميه وبعدين بغسول عميق طلع كريم بيصبغ الشعر من أوليا جارنيير فعايزه اعرف أضراره ايه علما بأنه بعد دقيقتين بعد ماحطيته يدوبك علي طول غسلته بس قلت اسال وليه الحاجات اللي مفروض تحطها عشان مايتسببش بحاجه ببشرتي.

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربه بيت
الحالة النفسية
متوسطه الايام دي
أمراض مزمنة
وجع الركب
أدوية مستخدمة
لايوجد

Dr Marwa Ibrahim

الاخت الكريمه ، اذا تم ازالة اثار الكريم سريعا فان شاء الله لن يحدث تاثير سيء
انصحك بعمل ماسك لبشرة الوجه مكون من مغلي الشاي الاخضر بعد تبريده المضاف اليه عسل النحل
وذلك له تأثير قابض للبشرة ويقلل من اثار الالتهاب والحساسية
اذا ظهرت اثار حساسية للوجه فيمكنك وضع كريم elocon مرتين يوميا لتقليل الالتهاب والحساسية