الم في الجنب والروك بعد تركيب اللولب

رقم الاستشارة الطبية: 34946
تاريخ الاستشارة: 30 نوفمبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 1358
زائر
انا والدة من أربع شهور وركبت وسيلة لولب فضى ومن ساعة ماركبته بقى ييجى عليا وقت جنبي الشمال من ناحية المبيض بحس بألم فيه والالم دة بلاقيه بيأثر على وركى الشمال أيضا مش عارفة دة سببه ايه هل من اللولب ولا دة ايه ممكن اعرف السبب

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
نساء وتوليد
الحالة النفسية
الحمد لله
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
لايوجد

Dr Marwa Ibrahim

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته ، يجب التوجه لطبيب النساء والتوليد او طبيب الاشعة لعمل سونار علي الحوض لمعرفة موضع اللولب واذا كان تحرك لان الالم الذي تصفينه يمكن ان يكون بسبب ذلك
يمكن للطبيب ايضا ان يكتشف بالسونار وجود سبب الالم كالاصابة بتكيسات المبايض او اي خلل اخر يضغط علي اعصاب الحوض بهذه المنطقة