اجهاد وتعب ودوخة

رقم الاستشارة الطبية: 1696
تاريخ الاستشارة: 21 ديسمبر 2019
أجوبة: 3 / مشاهدات: 236
زائر
انا كل فتره يحصلي اجهاد ما يبقاش عندى طاقه ان اقوم وكل ما اقوم انام تانى مع صداع فى جنب وساعات احس ان جسمي يبرد ورعشه فى ايدى مفيش حاجه واضحه بتبقى تعبانة غير وجع فى جسمى وعدم قدره على القيام باى مجهود مع دوخه
مش عارفه عندى ايه واكشف عند طبيب ايه

في مثل هذه الحالة يجب عمل بعض الفحوصات الإجرائية مثل صورة دم كاملة ووظائف كبد وكلي وغدة درقية.

من الممكن أن يكون الضغط منخفض او مصابه ب الأنيميا.. يرجى قياس الضغط وعمل صوره دم كامله لقياس نسبه الهيموجلوبين بالدم

ضرورة عمل تحليل cbc
Vit D
Tsh
FreeT4