إرهاق شديد جدا وكسل في كل حاجه

رقم الاستشارة الطبية: 36035
تاريخ الاستشارة: 22 ديسمبر 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 157
زائر
إرهاق شديد جدا وكسل في كل حاجه بتحصل مش عارفه اعمل اي حاجه جديده في حياتي وبقيت بنام كتير اوي وباكل اكتر من عادتي بكتير وبقيت مركزه في اي حاجه بتحصل خالص محتاجه مساعده

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه
الحالة النفسية
مدمره اوي
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
انا بتعب دايما بأمراض كتير بس مفيش دكتور عارف يطلعني من كده بالأدوية خالص

Dr Heba Salaheldin

أخصائي رعاية
عليكم السلام ورحمة الله وبركاته
يفضل عمل تحليل صورك دم كامله وهرمونات الغدة الدرقيه T3 T4 Tsh
وتحليل فيتامين د
اي نقص في التحاليل يؤدي الي مثل تلك الاعراض

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الاعراض التي لديك لها عدة اسباب ، منها عضوية واخري نفسية
الاسباب العضوية كاختلال نشاط الغدة الدرقية ، نقص بعض الفيتامينات كفيتامين د ، ب١٢، الاصابة بالانيميا
الاسباب النفسية كالضغوط النفسية والتوتر والقلق والانشغال بمواضيع كثيرة بوقت صغير يؤدي الي استهلاك الطاقة والروح وشعورك بالخمول وعدم القدرة على التركيز
يجب عمل التحاليل الاتية
Serum Tsh, free t3, t4
Complete blood picture
Stool analysis
Serum vitamin d3, b12
يمكنك عرض النتائج في استشارة قادمة لنتمكن من تشخيص سبب الاعراض التي تعانين منها